• nl
  • de
  • en
Tel: +31 (0)418 745 111 Hertog Karelweg 21, 4175 LS Haaften

OVER STORY AUTO OUTLET


Hoe werken wij:
Ons beleid is: eerst kopen wij de auto’s van onze wereldwijde relaties, daarna transporteren wij deze naar onze voorraadplaats en dan beginnen we met de verkoop aan onze klanten. Al onze auto’s staan bij ons in Haaften op voorraad. Hierdoor kunnen wij snel alle informatie van onze auto’s aanleveren.

Onze mogelijkheden:
Wij importeren zelf auto’s in grote partijen wat voor ons en dus ook voor de klant een groot prijsvoordeel opleverd. Toch worden wij vaak geconfronteerd met mensen die menen dat het goedkoper is om zelf een auto uit het buitenland te importeren. Dat lijkt veel geld te schelen. Men vergeet echter dat na de aanschaf bij autobedrijf in het buitenland er nog diverse kosten bij komen. Wij leveren voor u de auto incl. kenteken en Nederlands kenteken alsook de registratie op uw naam. Gepoetst kunt u de auto op komen halen, u hoeft zich verder geen zorgen te maken. Ook nu profiteert u van het enorme voordeel.

Door jarenlange ervaring in de autobranche hebben wij een netwerk opgebouwd waarmee wij uw huidige auto voor een passende prijs in kunnen ruilen.

Wilt u om wat voor reden dan ook een auto bij ons kopen zonder BPM, bijvoorbeeld voor een vakantiehuis in het buitenland, ook dan kunnen wij registratiepapieren voor u regelen die een reis naar de eindbestemming zonder zorgen mogelijk maakt. Ook transport van de auto naar een eventuele buitenlandse bestemming verzorgen wij.

Mocht u uw geld niet in een keer willen uitgeven aan een auto, dan kunnen wij ook een gespreide betaling voor u laten regelen. Wij hebben zeer goede contacten met financieringsmaatschappijen die een maandelijkse aflossing voor u kan verzorgen.

Wat doen wij nog meer
Bekijk hier een overzicht van onze partners

UITGELICHT


Porsche 911 2.4 T Coupé NU € 129.950 BEKIJK DEZE AUTO
Land Rover Range Rover Velar 3.0 V6 SC AWD First Edition NU € 117.500 BEKIJK DEZE AUTO